Multiværkstedet


 

Multiværkstedet


Multiværkstedet består af et terapiværksted og et projektværksted.

I terapiværkstedet er der ingen egentlig produktion. Alligevel bliver der i mindre målestok lavet smykker, glaskunst, lædervarer som radio/alarmholdere samt holdere til nøgler. Endvidere bliver der på bestilling lavet håndsyet lædertasker o.l. 

Værkstedet bliver som regel brugt af nye indsatte, som ikke umiddelbart magter at begynde på et værksted. Det bruges også af indsatte, der er ”kørt fast” og har brug for en pause.

På Projektværkstedet, som hovedsagligt arbejder i træ, er der mange projekter og produktioner. Blandt de færdige produkter er borde-bænke-sæt, små "altertavler" til konfirmander, fuglekasser og bongotrommer.

Fælles for alle produktioner er, at vi tilpasser arbejdet til den indsatte og ikke omvendt. Fokus er på at afdække og udvikle den indsattes kompetencer, både fagligt og socialt.

Husflid & Husflidshandel er en del af multiværkstedets virke. Husflidshandel er en lille butik, som er åben en gang om ugen. I butikken kan de indsatte købe skrivepapir, fuglefrø, kuglepenne, hårbørster og andre små fornødenheder.